Blogi

Silkkilankakohotus on uusi neulaton anti-aging-metodi, jolla voidaan parantaa hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä ja saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia, jo yhdellä hoitokerralla.

Metalleja kulkeutuu iholle, hiuksiin joka paikkaan ihan perus hanaveden mukana. Metalleja irtoaa esim. Vanhoista putkistoista. Hiuksiin metallit voivat kerrostua ja näin aiheuttaa harmeja.

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon muokkaamia kiviä. Basalttikivet pitävät parhaiten lämpöä. Kiviä on paljon eri kokoisia koska, niittä voidaan hyödyntää eri tekniikoissa ja eri lihaksiin. Kivet lämmitettään niille tarkoitetussa kattilassa ja siitä laitetaan asiakkaan iholle sopivan lämpöisinä tai niin että pyyhe tai kangas voi olla välissä.

Ilman epäpuhtaudet kuten myös erilaiset raskasmetallit, kuten lyijy ja kadmium voivat ärsyttää ihoa. Ne pääsee yleensä ilmakehään teollisuuden ja liikenteen päästöistä. Olemme onnekkaita siinä suhteessa, että Suomessa päästömäärät ovat matalia, mutta suopeat sääolosuhteet ja ympäristövahingot kohottavat ilmansaastelukemia myös meillä.

Aurinko & iho

20.06.2021

''Auringonvalo on välttämätön kaikelle elämälle maapallolla''