Blogi

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon muokkaamia kiviä. Basalttikivet pitävät parhaiten lämpöä. Kiviä on paljon eri kokoisia koska, niittä voidaan hyödyntää eri tekniikoissa ja eri lihaksiin. Kivet lämmitettään niille tarkoitetussa kattilassa ja siitä laitetaan asiakkaan iholle sopivan lämpöisinä tai niin että pyyhe tai kangas voi olla välissä.

Ilman epäpuhtaudet kuten myös erilaiset raskasmetallit, kuten lyijy ja kadmium voivat ärsyttää ihoa. Ne pääsee yleensä ilmakehään teollisuuden ja liikenteen päästöistä. Olemme onnekkaita siinä suhteessa, että Suomessa päästömäärät ovat matalia, mutta suopeat sääolosuhteet ja ympäristövahingot kohottavat ilmansaastelukemia myös meillä.

Aurinko & iho

20.06.2021

''Auringonvalo on välttämätön kaikelle elämälle maapallolla''

Selluliitti

29.05.2021

Mitkä asiat vaikuttaa selluliitin syntymiseen!

Timanttihionta sanana saattaa kuulostaa jopa pelottavalle ja voimakkaalle käsittelylle, mutta timanttihionta on ihoa puhdistava, tasoittava, uudistava, ja kirkastava kasvohoito menetelmä. Timanttihionnan avulla saat apua moniin iho-ongelmiin kuten laajentuneisiin ihohuokosiin, epäpuhtauksiin ja tukkeutumiin, pinnallisiin ryppyihin ja aknearpiin,...