Tuotteet

Hoitolassamme käyttämämme näitä tuotemerkkejä.


PANDHY'S mineraalimeikit


PANDHY'S™ mineraalimeikit eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, öljyä tai hajusteita. Kaikki sellaiset ainesosat, joiden tarkoitus on vain lisätä tuotteen määrää tai parantaa sen ulkonäköä, on jätetty tuotteistamme pois. Olemme ehdottoman ylpeitä siitä, että tuotteemme on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista.

PANDHY'S™ mineraalimeikkien tuoteperhe on luonnon taidonnäyte - ei kemiallinen laboratoriotuote.


PANDHY'S on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja

Pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin.

PANDHY'S™ tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys.

PANDHY'S sokerointi

Täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä.

Semilac

Käytämme geelilakkauksissa semilacin upeaa sävyvalikoimaa ja ne ovat täyteläisiä runsaan väripigmentin omaavia hybridilakkoja.

BDR

Bdr on menetelmänä niin tehokas, että sen avulla päästään lopputuloksiin, jotka ovat verrattavissa pistoshoidoilla saavutettaviin tuloksiin. BDR-konseptin hoidot tekevät ihostasi nuoremman näköisen ja hyvinvoivan. BDR-konsepti hyödyntää seuraavia menetelmiä:

Mikrohionta

Led-tekniikka

Laadukkaasti ja tutkitusti vaikuttavat aineet hoitotuotteissa.

Mikroneulaus

Heti hoidon jälkeen kasvonpiirteet näyttävät ja tuntuvat kohotetuilta, ihosta tulee kirkkaan ja elinvoimaisen näköinen sekä juonteet näyttävät pienemmiltä.

Salon volume lashes

Käytämme ripsienpidennyksissä salon volumen tuotteita.

Pulp Riot suoravärit

Hoitoainepohjaiset Pulp Riot -puolikestovärit ovat säihkyviä, värikylläisiä ja ne kestävät hiuksissa pidempään, niissä käytettyjen erittäin korkealaatuisten pigmenttien ansiosta.  Värejä ei ole testattu eläimillä ja ne ovat ammoniakittomia, vegaanisia, parabeenittomia ja MEA-vapaita.

Ruusukvartsi kasvorulla ja Gua Sha hierontakivi

Meiltä löytyy asiakkaille ihana Gua Sha hierontakivi ja kasvorulla pakkaus!

Käytämme myös kyseisiä tuotteita kasvohoidoissa.

Eleven Australia

Asikkaille meillä on tarjolla Eleven Australian värikäs, nykyaikainen, raikas ja mutkaton hiustenhoitosarja. Eleven Australia -tuotteet ovat korkeatasoisia ja helppokäyttöisiä.

Tuotesarjastamme löytyvät oikeat tuotteet erilaisille hiuslaaduille!

Pulp Riot FACTION8

Kestovärisarja jota käytämme.

K-18 sarja

K-18 hiustenhoidon mullistava hoitotuote. Korjaa hiuksen koko keratiinirakennetta aivan uudella tavalla biomimetiikkaa hyödyntäen. Pantentoidun K18 peptiden avulla se elvyttää hiukset ja ne näyttää upean kiiltäville sekä terveille. Aloita matkasi hyväkuntoisiin hiuksiin!

Hiuskorut ja kukat