Tuotteet

Hoitolassamme käyttämämme näitä tuotemerkkejä.


PANDHY'S mineraalimeikit


PANDHY'S™ mineraalimeikit eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, öljyä tai hajusteita. Kaikki sellaiset ainesosat, joiden tarkoitus on vain lisätä tuotteen määrää tai parantaa sen ulkonäköä, on jätetty tuotteistamme pois. Olemme ehdottoman ylpeitä siitä, että tuotteemme on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista.

PANDHY'S™ mineraalimeikkien tuoteperhe on luonnon taidonnäyte - ei kemiallinen laboratoriotuote.


PANDHY'S on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja

Pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin.

PANDHY'S™ tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys.

PANDHY'S sokerointi

Täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä.

Semilac

Käytämme geelilakkauksissa semilacin upeaa sävyvalikoimaa ja ne ovat täyteläisiä runsaan väripigmentin omaavia hybridilakkoja.

Kauneus +

Kauneus+ on suunniteltu yli 25-vuotiaalle suomalaiselle naiselle, joka haluaa tärkeimmät ulkoiseen kauneuteen liittyvät vitamiinit ja hivenaineet samasta tabletista. Tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä, piimaata sekä hydrolysoitua Peptan -kalakollageenia.

Kauneus+ on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön, sillä se sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on tehokas, luonnollinen ja hyvin imeytyvä kollageenin muoto. Tuote myös edistää normaalia kollageenin muodostumista mm. ihon normaalia toimintaa varten. Valmisteen sisältämät biotiini ja sinkki edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Lisäksi sinkki edistää hiilihydraattien ja rasvahappojen aineenvaihduntaa sekä kynsien normaalia hyvinvointia.

Kauneus+ sisältää myös piimaata, joka koostuu pääosin piistä. Pii on hivenaineisiin kuuluva puhdas alkuaine, jonka tärkein tunnettu ominaisuus on kestävyys. Eräs sanonta kuuluukin, "älä lyö vetoa piitä vastaan".

Kauneus+ on erinomainen valinta naisille, jotka haluavat huolehtia ulkoisesta nuorekkuudesta ja hyvinvoinnista!

Salon volume lashes

Käytämme ripsienpidennyksissä salon volumen tuotteita.

Pulp Riot suoravärit

Hoitoainepohjaiset Pulp Riot -puolikestovärit ovat säihkyviä, värikylläisiä ja ne kestävät hiuksissa pidempään, niissä käytettyjen erittäin korkealaatuisten pigmenttien ansiosta.  Värejä ei ole testattu eläimillä ja ne ovat ammoniakittomia, vegaanisia, parabeenittomia ja MEA-vapaita.

Ruusukvartsi kasvorulla ja Gua Sha hierontakivi

Meiltä löytyy asiakkaille ihana Gua Sha hierontakivi ja kasvorulla pakkaus!

Käytämme myös kyseisiä tuotteita kasvohoidoissa.

Eleven Australia

Asikkaille meillä on tarjolla Eleven Australian värikäs, nykyaikainen, raikas ja mutkaton hiustenhoitosarja. Eleven Australia -tuotteet ovat korkeatasoisia ja helppokäyttöisiä.

Tuotesarjastamme löytyvät oikeat tuotteet erilaisille hiuslaaduille!

Pulp Riot FACTION8

Kestovärisarja jota käytämme.

K-18 sarja

K-18 hiustenhoidon mullistava hoitotuote. Korjaa hiuksen koko keratiinirakennetta aivan uudella tavalla biomimetiikkaa hyödyntäen. Pantentoidun K18 peptiden avulla se elvyttää hiukset ja ne näyttää upean kiiltäville sekä terveille. Aloita matkasi hyväkuntoisiin hiuksiin!

Hiuskorut ja kukat