Tuotteet

Hoitolassamme käyttämämme näitä tuotemerkkejä.


PANDHY'S mineraalimeikit


PANDHY'S™ mineraalimeikit eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, öljyä tai hajusteita. Kaikki sellaiset ainesosat, joiden tarkoitus on vain lisätä tuotteen määrää tai parantaa sen ulkonäköä, on jätetty tuotteistamme pois. Olemme ehdottoman ylpeitä siitä, että tuotteemme on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista.

PANDHY'S™ mineraalimeikkien tuoteperhe on luonnon taidonnäyte - ei kemiallinen laboratoriotuote.


PANDHY'S on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja

Pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin.

PANDHY'S™ tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys.

PANDHY'S sokerointi

Täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä.

BDR

Bdr on menetelmänä niin tehokas, että sen avulla päästään lopputuloksiin, jotka ovat verrattavissa pistoshoidoilla saavutettaviin tuloksiin. BDR-konseptin hoidot tekevät ihostasi nuoremman näköisen ja hyvinvoivan. BDR-konsepti hyödyntää seuraavia menetelmiä:

Mikrohionta

Led-tekniikka

Laadukkaasti ja tutkitusti vaikuttavat aineet hoitotuotteissa.

Mikroneulaus

Heti hoidon jälkeen kasvonpiirteet näyttävät ja tuntuvat kohotetuilta, ihosta tulee kirkkaan ja elinvoimaisen näköinen sekä juonteet näyttävät pienemmiltä.

Staino by evo fab pro

  Ammatti käytössä oleva suoraväri sarja, jolla saamme intensiivisiä lopputuloksia värjäyksiin!
 

AVGERINOS

Avgerinos Cosmetics on farmaseuttien kehittämä kreikkalainen kosmetiikkasarja, joka on suunnattu asiakkaille, joilla on yhteinen kiinnostuksen kohde: tuloshakuinen, ylellinen ihonhoito, joka on valmistettu Euroopan luonnollisimmista ainesosista. Sarjan tavoitteena on keskittyä luonnollisiin ainesosiin ja ylellisiin pakkauksiin.

Tarina:

Inspiroiduimme lääkealan innovaatioista, mutta emme löytäneet luonnollisia ja vegaanisia ihonhoitotuotteita, jotka antaisivat tuloksia joita totuimme saamaan luksustuotteista. Näimme markkinaraon, ja näin Avgerinos Cosmeticsista syntyi.

Tuotteet valmistetaan Kreikassa, tuotteet on testattu riippumattomasti ja sertifioitu niiden tehokkuuden osoittamiseksi.

Avgerinoksen innovatiivinen tuotevalikoima täyttää nykyajan kuluttajan odotukset, sillä niille ominaista on:

  • Korkea laatu
  • Luonnon raaka-aineiden korkea pitoisuus
  • Ylelliset ja tyylikkäät pakkaukset
  • Tuotteiden antama ihana tunne iholla
  • Tarjoaa rentouttavan ja ylellisen spa- kokemuksen kotona
  • Sopii kaiken ikäisille
  • Edukkaat hinnat

Kaikki tuotteemme ovat:

  • Dermatologisesti testattu
  • Gluteenittomia
  • Vegaani sertifioituja

EKOPHARMA saa voimansa suomalaisista ravintorikkaista marjoista ja parhaista luonnon raaka-aineista.

EKOPHARMA on vastuullisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa, ja hellää sinulle sekä ympäristölle. Pohjolan yöttömän yön kasvukausi rikastaa kotimaiset marjat poikkeuksellisen ravintorikkaiksi.

CIAOBROW

Henna värimme sisältää luonnollista hennaa, joka ei vain suojaa ja ravitse, vaan myös värjää kulmakarvoja luonnollisesti. Toisin kuin muut merkit, meidän tuote ei sisällä ylimääräisiä aineita tai kemikaaleja, jotka voisivat vaikuttaa ihoon haitallisesti.

Hyvin tutkittu ja muotoiltu tuotteemme on resorsinoli- ja ammoniakkivapaa ja täten erittäin turvallinen.

Esthemax

Esthemaxin tuotteita käytämme räätälöidyissä kasvohoidoissa tai vartalohoidossa.


Salon volume lashes

Käytämme ripsienpidennyksissä salon volumen tuotteita.

Ruusukvartsi kasvorulla ja Gua Sha hierontakivi

Meiltä löytyy asiakkaille ihana Gua Sha hierontakivi ja kasvorulla pakkaus!

Käytämme myös kyseisiä tuotteita kasvohoidoissa.

Mesauda Milano

Italialaisia huipputuotteita alan parhaimmalla hinta-laatusuhteella. Mesauda Milanon tuotteet ovat sinulle, joka vaadit meikkituotteiltasi hieman enemmän.

Nämä korkealaatuiset tuotteet sopivat loistavasti kestävään juhlameikkiin sekä nopeaan arkilookkiin.

Kun haluat kosmetiikkatuotteiltasi kestävyyttä ja korkeaa laatua ilman suurta hintalappua, Mesaudan tuotteet ovat sinua varten.

DICK JOHNSON

Hävyttömän tai jopa erikoisen hyvät Dick Johnson tuotteet ovat suunnattu herrasmiehille, rentuille ja kaikille siltä väliltä. Ensiluokkaisten miesten kosmetiikkatuotteiden valmistukseen on käytetty häikäilemättömän paljon rahaa ja niiden testaukseen eläviä miehiä ja miehen elimiä. Lopputuloksena syntyneet tuotelinjat kertovat rakkaudesta asiakkaisiin ja vittuilusta vihamiehille. 

Brazilian Bond Builder

Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäyksien yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Hoito voidaan myös tehdä omana palveluna käyttäen yhdessä b3 Demi Permanent Conditioner -hoitoainetta. B3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. B3 -öljyseerumi sekoitetaan värimassan sekaan ja hiukset värjätään normaaliin tapaan.

Orgaaniset ZENZ-tuotteet tarjoavat täydellisen valikoiman hiustenhoitotuotteita, jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia, sekä pohjautuvat luonnollisiin ja sertifioituihin orgaanisiin ainesosiin. ~

KEVIN.MURPHY

Secret Forest

Secret Forest -jalkahoitotuotteet ovat Tampereella valmistettuja spa-jalkahoidon tekemiseen tarkoitettuja tuotteita. Tuotteet ovat 98-100% luonnolllisia ja ne ovat aina vegaanisia.

Meillä nämä tuotteet ovat käytössä ihanassa Feel the Forest jalkahoidossa.

Eleven Australia

Asikkaille meillä on tarjolla Eleven Australian värikäs, nykyaikainen, raikas ja mutkaton hiustenhoitosarja. Eleven Australia -tuotteet ovat korkeatasoisia ja helppokäyttöisiä.

Tuotesarjastamme löytyvät oikeat tuotteet erilaisille hiuslaaduille!

K-18 sarja

K-18 hiustenhoidon mullistava hoitotuote. Korjaa hiuksen koko keratiinirakennetta aivan uudella tavalla biomimetiikkaa hyödyntäen. Pantentoidun K18 peptiden avulla se elvyttää hiukset ja ne näyttää upean kiiltäville sekä terveille. Aloita matkasi hyväkuntoisiin hiuksiin!

Evo Fab Pro hoitoaine

Virkistää hiuksia värjäysten välissä ja ylläpitää kaikenlaiset värit hohdokkaina hiuksissa. Tämä tuote pystytään räätälöimään värisi kanssa juuri sopivaksi. Mahdollistaa parhaan kosteutuksen ja mixataan värin sekaan. siis salonkitunnelmaa! Ajattele, upea kiiltävä väri pidempään ilman haitallisia peroksideja ja ammoniakkia. Ei ole parempaa!

Luonnollisesta tyylistä jopa shokkiväriin FAB PRO, rajaton väriskaala.
Riittoisat ja intensiiviset värit !
Lyhyt vaikutusaika 3min, kaikille hiuslaaduille.

Ympäristöystävällistä sekin että voit tuoda tyhjän pullon meille ja täytetään se uudelleen!❤️

Herman's professional

Suoraväri sarja jossa värit ovat kirkkaita ja intensiivisiä . Värit ovat 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. 

L'Oréal Professionnelin Série Expert Metal DX


Shampoo puhdistaa metallihiukkaset hiuksista tehokkaasti. Voit käyttää sitä kaiken tyyppisten hiusvärien ja vaalennuksen jälkeen. Hellävarainen koostumus ylläpitää värin kiiltoa sekä silottaa ja ravitsee hiuksia jokaisella käyttökerralla. Hiusnaamio sisältää glikoamiinia ja ioneita, ja se suojaa hiuksia hiukkasien kertymiseltä, ja vahvistaa hiuksia. Hiukset eivät vaurioitu hiustenpesun ja UV-valolle altistumisen aikana*. Hiuksista tulee ravitut ja hiusvärisi pysyy elinvoimaisena* ja kirkkaana.


Sekä meitlä löytyy metallin syväpuhdistus hoito hiuksille! Siinä tehdään hoitoa jo ennen värikäsittelyä jolloin väristä saadaan paljon puhtaampi ja kirkkaampi  


Evo

Evo on innovatiivinen ja ammattimainen tuotemerkki, joka panostaa rehellisyyteen ja yksilöllisyyteen. Se on valmistaja, joka puhuu totta. Evo on uskomattoman persoonallinen tuotemerkki, joka yhdistää luksuksen, luovuuden, huumorin ja rehellisyyden. Evo pohjaa kaiken perusarvoihinsa; rehellisyys, leikkisyys ja yksinkertaisuus. Vakavasti otettava tuotemerkki, joka ei ota itseään liian vakavasti. Evon tuotteet ovat cruelty free & vegan -sertifioituja. Tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia: gluteeni, sulfaatit, parabeenit, DEA, TEA ja propyleeniglykoli. Evo-tuotteet eivät sisällä turhia ainesosia tai keksittyjä teknologioita. Kaikki ainesosat ovat aktiivisia, eikä mitään lisätä myyntiarvon nostamiseksi. Evon tuotteita myydään ainoastaan ammattimaisille jälleenmyyjille ja niitä saa siellä, missä hyvät kampaajat ovat.