Kasvivärjäykset

Oletko haaveillut kasvivärjäyksestä? 

Kasvivärjäyksellä saadaan aikaan ainutlaatuisia värisävyjä. Sopii hyvin korostamaan omaa väriä luonnollisesti. Kasvivärjäyksestä käytetään 100% luonnon kasveja. 

Kasvivärjäys on rentouttava ja se on hellävarainen hiuksillesi.
Oma luonnollinen pigmentti, hiuslaatu, pohjaväri ja harmaiden hiusten määrä vaikuttavat lopputulokseen. 

Voit käydä meillä myös konsultaatiossa, jos et ole varma millaista lopputulosta haluat. Katja toimii meidän liikkeellä ekokampaajana ja hän antaa sinulle parhaat vinkit kasvivärjäksen maailmaan! 

Kasvivärjäys kelle se sopii?


Se sopii erityisen hyvin, jos haluat korostaa omaa luonnollista väriä. Kasvivärit antaa hiuksille hyvin yksilöllisen sävyn. Jos haluat kauniin kiillon ja kestävän sävyn sekä pidät yrttisistä tuoksuista. Tuoksu kestää hiuksissa muutaman päivän. Arvostat ekologisuutta ja luonnollisuutta, et myöskään halua kohdistaa hiuksiin kemiallista rasitusta. Kasviväriä voi myös kokeilla, jos olet herkistynyt synteettiselle aineelle.


Mitä kasviväri on?


Värjäyksessä ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja, vaan hiukset värjätään 100 % kasvijauheilla. Kasvivärit ovat yleensä kasvin lehteä tai juurta, joka on kuivattu sitten jauhettu.
Kasviväreillä saadaan upean punaisia, syvän ruskeita, kuparisia tai luonnollisen vaaleita sävyjä. Kasvivärjäyksellä voidaan tummentaa, sävyttää, syventää ja kirkastaa hiuksen omaa väriä. Kasvivärillä väri tekeytyy ja lopullinen sävy näkyy 2-4 päivässä.
Mikäli vaalentamista tai kirkastamista haluaa, on vaihtoehtona käyttää savivaalennusta. Savivaalennuksella voi kirkastaa koko hiukset sekä tehdä pehmeitä raitoja. Lopputulos on luonnollinen lämmin/neutraali ja vastaa auringon vaalentamaa hiusta.


Mitä kasvivärillä et voi saada?


Kasvivärillä et voi saada intensiivisiä suoraväri sävyjä tai suuria värimuutoksia. Emme suosittele myöskään kasvivärjäystä, jos olet allergisoitunut värissä käytettäville kasveille.
Kasviväri on erittäin pysyvä, eikä se lähde hiuksesta kuin leikkaamalla. Mikäli siirryt kasvivärjäyksestä takaisin synteettisiin väreihin, kasviväri vaikuttaa synteettisillä väreillä tehtävään värjäykseen vielä pitkään, sillä se ei sisällä hapettuvia väriaineita. Esim. Jos hiusta vaalennetaan ja pohjalla on kasviväri voi vaaleasta väristä tulla vihertävä.


Lisää meidän ekokampaamo palveluista voi kysyä ekokampaaja Katjalta.