Tekijät

Maarit Karhunen

Parturi-kampaaja/kampaajamestari, ripsiteknikko, meikkaaja ja kosmetologi.

''Haluan että intohimoni tätä työtä kohtaan näkyy ja rakastan asiakaspalvelua, siksi haluankin ottaa jokaisen vastaan omana itsenään''


Beauty Rockersin perustaja 2018.


Minulla on kokemusta kauneusalalta jo reilun 5 vuoden ajalta.

Tarjoan asiakkailleni ammattitaitoista ja positiivista palvelua. Haluan toteuttaa juuri ne sinun villeimmätkin toiveet hiusten kuin myös meikin suhteen.

Hemmottelu hoidoissa haluan, että sinä voit heittää murheet narikkaan ja olla hetken rauhaussa itsesi kanssa.

Kouluttaudun ja pyrin oppimaan jatkuvasti uutta, jotta pystyn tarjoamaan laadukasta ja monipuolista palvelua.

 Teen tätä työtä, koska tämä on minun intohimoni ja rakastan tehdä asiakaskeskeistä työtä.
Katja Lyytikäinen

Parturi-kampaaja/ Ekokampaaja

Olen kouluttatunut parturi-kampaajaksi sekä ekokampaajaksi.  Olen iloinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä haluan että asiakkaat saavat kauniit ja helposti arjessa laitettavat hiukset!

Minulla on kokemusta tältä alalta ja minun vahvuuksiin kuuluukin permanentit, erilaiset värjäys sekä leikkaus käsittelyt hiuksille.  Lisäksi teen kasvivärjäyksiä, energialeikkauksia, merilevähoitoja sekä savivaalennuksia.

Jenni

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja kouluttautunut esteettisiin hoitoihin.

 Tällä hetkellä palveluihini kuuluvat täyteainehoidot mm. huulten muotoilut ja kasvojen alueen täyteainehoidot.


Vahvuuksiani ovat luonnolliset ja juuri sinulle sopivat lopputulokset. Hoito suunnitellaan aina tarkasti ja sinun tarpeitasi vastaavaksi. Hoidoissani käytän laadukkaita, tutkittuja, turvallisia ja pitkäkestoisia JUVÉDERM-täyteaineita, joiden kestoaika on jopa 9-24 kk.

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, mutta ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto vähenee, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä. Oli sitten huolenasi iän tuomat muutokset tai haluat vain virkistystä ilmeeseesi, olet erittäin tervetullut vastaanotolleni ilmaiseen konsultaatioon, jossa voimme selvittää mikä hoito sinulle olisi paras. Tai voit varata ajan suoraan hoitoon, jossa hoito suunnitellaan ja toteutetaan samalla käynnillä.

P. S työskentelen viikonloppuisin ja iltaisin. 🤍