Meikkaukset

Meikkaus

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyt ja korostaa sinun parhaita puoliasi. Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää huolitellulta huomiota herättämättä. Päivämeikissä keskitytään kuulaaseen ja kauniiseen ihoon. Silmämeikki on yksinkertainen esim. yksivärinen luomiväri ja ripsiväri. Tietenkin silmien lisäksi käydää läpi huulet ja kulmat. Meikissä huomio kannattaa keskittää harkitusti yhteen osa-alueeseen, joten päivämeikissäkin voidaan asiakkaan toiveiden mukaan korostaa silmiä, huulia tai kulmakarvoja. Päivämeikkiin käytämme liikkeessä aikaa 45min.

Juhlameikki

Juhlameikissä tehdään koko kasvoille huoliteltu ja kestävä meikki asiakkaan toiveiden mukaan. Meikki voi olla luonnollinen tai voimakas. Eroa päivämeikkiin on se, että meikki tehdään kestävämmäksi, sekä silmä- ja huulimeikin teossa käytetään enemmän aikaa esim. useamman värin käytössä, rajauksissa ja häivytyksessä. Aikaa voidaan myös käyttää enemmän korostuksien ja varjostuksien luomiseen. Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä (esim. kuvaukset, promootiokuvat). Hinta sisältää ripsitupsut. Juhlameikin tekoon käytämme aikaa 90min.

Häämeikki

Häämeikki on elämäsi tärkein meikki, se viimeistelee häälookisi täydelliseksi.Häämeikki toteutetaan morsiammen toiveita kunnioittaen. Onnistunut häämeikki korostaa kantajansa tyyliä ja istuu tärkeän päivän asuun, koruihin sekä tietenkin hääkampaukseen. Meikin voimakkuuden on hyvä olla sellainen, että se tuntuu omalta, mutta kestää kauniina koko päivän ajan. Suosittelemme sinua kertomaan hääpuvustasi ja kampauksestasi sekä esittämään mahdollisia kuvia puvusta ja sinua miellyttävistä meikeistä, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä huomioon häämeikkiä suunnitellessa. Häämeikki koemeikkeineen on hyvä varata ajoissa. Häämeikki sis. koemeikin, jotta sinulla on varma olo hääpäivänäsi. Koemeikin kautta pääsemme myös testaamaan meikkivoiteen sopivuuden ja kestävyyden päivän kuluessa.

Jokaisen meikin perustana on hyvin hoidettu iho. Suosittelemme että käydä kasvohoidossa 1kk ennen häitä ja panostat kotihoitoon. Ihon kuorinta ja kosteutus on tärkeimmät asiat joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Jos haluat lisävinkkejä ihonhoitoon saat niitä liikkeemme kosmetologilta.

Useampi asiakas haluaa myös näyttävän häämeikin, mikä voi tarkoittaa häämeikkiin valmistautumista esim. kulmien laminoinnilla/henna värjäyksellä tai ripsipidennyksillä.

Iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa ennen koemeikkiin tuloa. Voit ottaa oman huulipunan mukaan, jos haluat lisätä kyseistä punaa myös juhlissa. Meiltä löytyy myynistä myös muutamia sävyjä. Voit myös tuoda oman ripsivärin, jolla ripsivärin levitys onnistuu parhaiten meikkauksen yhteydessä, mutta tämä ei toki ole pakollista, koska voimme tehdä sen erillisellä harjalla hygienia syistä. Häämeikki sis. 90min ajan + koemeikin joka on myös 90min. Häämeikkiin kuuluu myös ripsitupsut.

Hääpäivä on ihana aloittaa yhdessä hääseurueen kanssa valmistautuen. Mahdollista on tilata meikkaaja/kampaaja myös laittamaan hääseurue esim. hotelliin tai kotiin.

Vinkit morsiammen kosmetiikka pussukkaan!

- Mini hiuslakka.

- Muutama hiuspinni.

- Puuteripaperi/kivipuuteri.

- Huulipuna ja rajauskynä.

- Nenäliinoja/pumpulipuikkoja.

Kun varaat aikaa otamme tällä hetkellä aikoja 6kk ennen pää päivää.

Erikoismeikki

Meiltä saat myös erikoisemmat meikit teemajuhliin, naamiaisiin tai polttareihin. Jos haluat varata erikoismeikkiin aikaa ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan meikkausta alustavasti ensin.

Erikoismeikit 100 € / h.