Kampaukset

Kampaukset


Pikakampaus

Pikakampaus on max 30min kampaus. esim. kevyet kiharat ja pieni letti, Ponnarikampaus, Perus lettitekniikoilla tehty lettinuttura. Jos sinulla on valmiiksi pitkä ja paksu tukka on kiharoiden tekoo hyvä varata enemmän aikaa. Huomiothan että viimeistelyyn ei käytetä niin paljon aikaa kuin muissa kampauksissa.

Juhlakamapaus

Juhlakampaus suunnitellaan juhlaasi sopivaksi. Tulethan aina puhtaalla tukalla ajallesi tai varaa erillinen hiustenpesu. Pohjalle voit laittaa itse omia lemppari tuotteitasi. Juhlakampaukseen luodaan kestävä pohja joka kestää kokopäivän. Kun tulet varatulle ajalle voit ottaa myös mukaan kuvia tyylistä mitä olet ajatellut. Suosittelemme myös jos ajatuksissa on erilaisia koruja,seppele tai muu hiussomisteita kerro siitä kampaajallesi.

Juhlakampauksiin kuuluu myös erilaiset lainekampaukset, joissa aikaa käytetään paljon pohjan luomiseen. Hyvä esimerkki on vintagekampaukset.

Meiltä löytyy ammattitaitoa toteuttaa monipuolisesti erilaisia kampauksia. Pääasiassa varaamme juhlakampauksen tekoon 60min. Jos kampaukseen menee enemmän aikaa tulee käyttöön tuntiveloitus 69€/h.

Hääkampaus

Hääkampaus on tärkeä osa morsiammen päivää ja haluamme että kampaus on juuri sinun toiveidesi mukainen. Ilmoita heti alkuun häidesi ajankohta ja aikataulu, morsiusseurueen koko jos muille tarvitsee tehdä kampauksia. Kun varaat aikaa otamme tällä hetkellä aikoja 6kk ennen pää päivää. Morsiamen on aina hyvä lähettää mahdollisia inspiraatiokuvia kampauksesta tai näyttää ne viimeistää koekampauksessa.