Värianalyysi

Tuo upea hehku ja parhaat piirteesi esille värien avulla.

Värianalyysin avulla selvitetään juuri sinulle parhaimmat värisävyt, jonka jälkeen oman vaatekaapin rakentaminen helpottuu. Analyysissä saatuja sopivia sävyjä voi helposti soveltaa vaatteiden lisäksi: meikkeihin, kenkiin, laukkuihin, silmälaseihin ja hiuksiin. Näin saat luotua harmonisen kokonaisuuden, joka korostaa kauniisti ihosi omaa pohjasävyä.

Sinulle sopivat värit saavat sinut näyttämään elinvoimaiselta ja hehkuvalta, kun taas "väärät" värit korostavat punoitusta, varjoja, juonteita tai ihosi voi näyttää samealta kellertävältä tai kalpealta.

Värianalyysin voidaan selvittää sinun oma väriperheesi: kevät, kesä, syksy vai talvi. Kun väriperhe tiedetään voidaan katsoa käykö sinulle kylmät vai lämpimät sävyt. Sekä ovatko murretut vai vahvat värit sinulle sopivat. Näiden lisäksi katsomme korujen sävyn eli olisiko se kulta vai hopea.

Värianalyysi maksaa siis itsensä nopeasti takaisin, kun et enää tee huti ostoksia ja pystyt keskittymään tarkemmin ostoksiisi. Lopputuloksena on upea hehkuva sinä!

Värianalyysi toteutetaan 12 väriperheen jaoittelulla, tämän tekniikan avulla on mahdollista selvittää oma väriperheesi mahdollisimman tarkasti.

Eli paletteja on 12, joikaisella värivuodenajalla on 3 tummuusasteeltaan toisistaan eroavaa palettia.

Paletista katsomme sinulle perusvärit,korostusvärit sekä koruvärin.

Paletit tällä hetkellä tilaan asiakkaan pyynnöstä, jos hän haluaa oman palettinsa itselleen analyysin jälkeen!

Tule analyysiin ilman meikkiä ja omaa luonnollista hiusväri tulisi näkyä noin 1cm.Apua , jos rakastamani värisävyt kielletään tai se ei ole minulle hyviksi todetuissa väreissä. Mitä teen ?

Värikonsultti ei kiellä mitään väriä, vaan esittelee juuri sinulle parhaimmat sävyt. Värianalyysissa hyviksi todetuissa väreissä on paljoin vaihtoehtoja, joten kannattaa lähteä kokeiluun avoiminmielin. Esim. mustasta ei tarvitse kerralla kokonaan luopua vain voit pikku hiljaa etsiä muunlaista tummaa sävyä vaatekaappiisi. Tänä päivänä meillä on mahdollista muuttaa ulkonäköä usein erikeinoin piilolinsseillä, rusketuksella tai vaikkapa peruukeilla. Mutta värianalyysi perustuu oman ihon, hiusten ja silmien luontaiseen pigmenttiin ja niiden kontrastiin.


Yhdistä värinanalyysi meikkausopastukseen!

Meillä voit myös varata kokonaisvaltaisen paketin omaan matkaan kauneuden parissa. Meikkausopastus yhdistettynä värianalyysiin tarjoaa sinulle laajan osaamisen arkeen värien kuin myöskin meikkaamisen parissa. Opit valitsemaan parhaat värisävyt itsellesi ja korostamaan parhaita puoliasi. Opit myös hyödyntämään oikeat siveltimet ja kuikataan omaan meikkipussiin, löytyykö sieltä kenties jo hyviä vaihtoehtoja. Saat myös vinkkejä ihonhoitoon , joilla varmasti saat upean lopputuloksen meikkiin.