Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suhikurusketuksessa käydään läpi kasvot sekä koko vartalo. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta. Suihkurusketus on erityisen suosittu palvelu juhlia tai kuvauksia varten sekä ennen lomaa. 

Miten kauan suihkurusketus kestää iholla?

Rusketus kestää iholla noin 5-7 päivää. Toki tähän vaikuttaa myös ihon oma uudistuminen, hikoilu, suihku sekä siellä käytettvät puhdistustuotteet.  Suosittelemme ostamaan kotihoitotuotteen mukaan, jotta voit ylläpitää rusketustasi kotona pidempään.

Mitä suihkurusketuksessa tapahtuu?

Meillä asiakas pääsee hoitolahuoneeseen ja käydään ensin läpi tarvittavat asiat ennen hoidon aloittamista. Suihkurusketuksessa suihkutetaan ammattikäyttöön tarkoitetulla laitteella hienojakoista rusketusnestettä. Ammattikäyttöön suunnitellun laitteen sekä suihkurusketustuotteen avulla koko vartalolle ja kasvoille saadaan todella tasainen ja kaunis rusketus aikaan.

Asiakas suojataan  hiuksia suojaavalla myssyllä sekä asiakas voi käyttää kertakäyttöstringejä  tai halutessasi voit olla myös omilla bikineillä / uimahousuilla tai alusvaatteilla. Sekä jalkapohjille laitetaan suojat. 

Meidän hoitolassa on iso suihkutila jossa hoito toteutetaan, näät heti kokovartolo peilistä lopputuloksen. Suihkurusketuksen aikana ohjataan asiakasta liikkuttelemaan käsiä tai jalkoja, jotta saadaan aikaan kaunis tasainen rusketus. Asiakas saa myös kotiin kotihoito-ohjeet ja ne löytyy myös tuosta alta. Valmistautuminen hoitoon on erittäin tärkeää!

Milloin rusketus näkyy iholla?

Rusketusaine on värillistä, joten väriaine näkyy kauniina rusketuksena ihon pinnalla heti. Varsinainen rusketuksen väri alkaa kehittyä iholla 1-2 tunnissa ja "valmistuu" noin 8 tunnin kuluttua.

OHJEITA ENNEN JA JÄLKEEN RUSKETUKSEN

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia.

Norvell suihkurusketus on 100% vegaani, joka ei sisä llä parabeeneja, sulfaatteja, gluteenia tai pähkinää.

Kaikki sarjan tuotteet ovat saaneet Peta Cruelty Free ja Cruelty Free International -merkit.
 

Ennen kun tulet ruketukseen huomioithan seuraavat asiat:

* kuori vartalon ja kasvojen iho 24/48 tuntia ennen hoitoa. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaarusketustapysymäänihollapidempään.Kuoriminenmyöstekeelopputuloksestatasaisemman.

* käytä kosteusvoidetta iholle edellisenä päivänä ennen hoitoa, mutta älä enää samana päivänä

* aja parta, sheivaa tai vahaa ihokarvat pois viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa

* jos värjäät kulmakarvoja/silmäripsiä tee se 48 tuntia ennen tai jälkeen hoidon

* pese deodorantti, hajuvesi, meikit pois ennen hoitoa (tämä voidaan tehdä myös hoitolassa kuorintakintaalla)

* poista korut, paitsi ns kiinteät koru, joita ei voi poistaa

* varsinaista suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, uimahousut, boxerit, stringit tai sitten voit käyttää kertakäyttöstringejä, mitä löytyy meiltä.

* käytä tummia alusvaatteita, tai ota ainakin mukaan jotta voit rusketuksen jälkeen vaihtaa niihin

* varaa mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska kosmeettinen väri saattaa värjätä,

vaatteitamuttaselähteepoisjo30-asteisessapesussa.

* käytä helposti puettavia kenkiä, ei tiukkoja remmejä, saappaita tai sukkia

* jos olet herkkäihoinen tai epäilet että olet allerginen – pyydä ihotestiä viimeistään 24h ennen rusketusta

* anna edellisen rusketusten haalistua ennen kuin otat uuden rusketuksen, näin saadaan paras tasainen tulos

Ole hyvä ja ilmoita ennen rusketusta jos joku allaolevista koskee sinua:

- iho on herkkä

- olet aikaisemmin saanut reaktioita itseruskettavista- tai suihkurusketus tuotteista - käytät tällä hetkellä lääkärin määräämää ihovoidetta tai steroideja

- sinulla on avohaavoja, olet ottanut tatuoinnin tai lävistyksen (5-6 viikon sisällä) - olet raskaana 1-13 viikolla

Rusketuksen epäonnistuminen voi johtua ylläolevista asioista.

Rusketuksen jälkeen huomioi seuraavat asiat:

* vältä käsien pesua seuraavat 2-3 h

* odota ainakin 8 h, mieluiten 24 h ennen kuin menet suihkuun ja poistat kosmeettisen värin.

* saatat huomata väriä vaatteissa ja vuodevaatteissa, mutta se lähtee pois jo 30-asteisessa vedessä.

* vältä liikuntaa ja aktiivista menoa jossa tulee hiki seuraavat 2-3 h hoidosta, koska värinmuodostus saattaa heiketä ja tulla raidalliseksi/läikikkääksi hien takia.

* ensimmäisessä suihkussa kemiallinen aine lähtee pois. Käytä vain lämmintä vettä – ei saippuaa. Intiimialueet ja kainalot voit nopeasti pestä miedolla liuoksella. Ihosi on muodostanut nyt kauniin rusketuksen.

* voit mennä uimaan kun olet käynyt ensimmäisessä suihkussa ja huuhdellut pois kosmeettisen värin. Uiminen klooripitoisessa vedessä ja merivedessä häivyttää rusketuksen nopeammin pois.

* vältä kuumia kylpyjä ja kylpyöljyjä jos haluat pidentää rusketuksen kestoa. Suosittelemme lämpimiä suihkuja ja käyttämään Norvell puhdistusainetta, joka ei hälvennä rusketusta.

* painele pyyhkeellä iho kuivaksi suihkun tai kylvyn jälkeen – älä hiero

* ahkera ihon rasvaaminen kosteuttavilla ihonhoitotuotteita koko vartalolle ja kasvoille pidentää rusketuksen kestoa. Suosittelemme Norvell superkosteuttaja Body Butter tai rusketuksen ylläpitäjää Boost Colour Building Tan Extender

* Rusketuksen kesto on yksilö llistä , mutta yleensä se lä htee iholta ihon normaalin uudistumisen myö tä noin viikossa tasaisesti haalistumalla, joskus se kestää pidempään kun ihoa hoidetaan tehokkaasti kosteuttavalla voiteella.

* vältä hajusteiden, deodoranttien ja meikin lisäämistä iholle ennen kuin rusketusprosessi on loppunut. Jos tarvitset meikkiä, suosittelemme käyttämään mineraalipitoisia puutereita.

* Suihkurusketus – ja itseruskettavat tuotteet eivä t anna suojaa auringon haitallisilta UV- sä teiltä , joten auringossa ollessasi muista käyttää suojakertoimia sisältäviä voiteita.

NAUTI KAUNIISTA RUSKETUKSESTA!