Brazilian Bond Builder

22.02.2022

Mikä on Brazilian Bond Builder?

Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäyksien yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Hoito voidaan myös tehdä omana palveluna käyttäen yhdessä b3 Demi Permanent Conditioner -hoitoainetta. B3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. B3 -öljyseerumi sekoitetaan värimassan sekaan ja hiukset värjätään normaaliin tapaan.


Mitä b3 Brazilian Bond Builder tekee hiuksessa?

  • Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä kemiallisen käsittelyn aikana estämällä hapen vahingollista vaikutusta hiuksen poikittaissidoksiin
  • Korjaa aiemmin syntyneitä vahinkoja yhdistämällä katkenneiden poikittaissidosten päät
  • Lukitsee väripigmentit hiuksen sisään parantaen värin kestoa
  • Minimoi hiuspohjan ärsytystä

Miksi b3 Brazilian Bond Builder?

  • yksivaiheinen, säästää aikaa ja rahaa
  • vedetön koostumus, sopii kaikkien värien kanssa käytettäväksi
  • ei laimenna värin koostumusta
  • ei muuta värimassan pH-arvoa
  • ei aiheuta vaikutusajan pitenemistä
  • ei edellytä muutoksia hapetteen vahvuuden valintaan

Mihin b3 Brazilian Bond Builderin teho perustuu?

Brazilian Bond Builderin teho perustuu erityiseen kopolymeeriin yhdistettynä korkealaatuiseen kuljetinsysteemiin ja sen vaikuttava ainesosa on Hydrogenated Castor Oil / Sebacic Acid Copolymer, eli hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri.

Se vaikuttaa hiuksen kuitukerroksessa kiinnittäen uudelleen sidokset, jotka ovat hajonneet kemiallisten käsittelyiden aikana.

Yhdiste jälleenrakentaa kaikkia sidoksia, eli rikki-, vety- ja suolasidoksia, sekä ehkäisee hiusten luontaisen kosteuden haihtumista prosessin aikana stabiloimalla soluväliainetta.

Kemiallisten käsittelyiden aikana, eli happea vapauttavissa käsittelyissä, Hydrogenated Castor Oil / Sebacic Acid Copolymer asettuu tiolissa olevan rikkiatomin ja vapaan happiatomin väliin ehkäisten happivaurioin syntymisen.

Kun hiuksia värjätään hapeteväreillä tai vaalennetaan vaalennusaineella, vapautuu runsaasti happea. Yksittäinen happiatomi on erittäin reaktioherkkä, ja kun käsittelyn aikana hiuksia koossa pitävät rikkisidokset katkeavat, happiatomit löytävät välittömästi tiensä rikkiatomin luo ja sitoutuvat siihen. Tätä kutsutaan happivaurioksi, ja sitä on mahdotonta korjata.

Kun hapeteväriin tai vaalennusaineeseen sekoitetaan mukaan b3 Brazilian Bond Builder, sen sisältämä hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri reagoi käsittelyn aikana katkeavien rikkisidosten rikkiatomien kanssa nopeammin kuin käsittelyn aikana vapautuvat happiatomit, ja muodostaa sidoksen rikkiatomien "väliin". Hiuksiin ei siis synny happivauriota, koska happi ei pääse reagoimaan rikin kanssa. Kun käsittelyn aikana käytetään b3 Brazilian Bond Builderia, hiukset pysyvät siis kansanomaisesti sanottuna paremmassa kunnossa.

b3 Brazilian Bond Builderia on mahdollista käyttää myös värjäyksestä erillisenä hoitokäsittelynä!

Miksi haluamme tarjota kyseistä pavelua meillä!

Haluamme että asiakkaiden hiukset pysyvät mahdollisimman kauniin terveenä värjäysten yhteydessä. Haluan tarjota asiakkailleni vain parasta ja siksi testaan aina tuotteet itse ennen kuin otan niitä käyttöön asiakkailla.

Tämä tuote onkin ollut jo markkinoilla jonkun aikaa ja siksi minulla on ollut aikaa siihen tutustua. Nyt on mahtavaa päästä tarjoamaan teille rakkaat asiakkaat tätä ihanaa hiuksia hellivää  palvelua!

Löydät helposti Brazilian bond builder hoidon hiusten värjäykset kohdasta, josta valitse haluamasi palvelun sitten menet lisäpalveluihin ja nappaat vaan sieltä tämän palvelun lisähoitona!

Tehdään sinunkin hiuksista ihanan kiiltävät ja pehmeät !