Silkkilankakohotus

Silkkilankakohotus on uusi neulaton anti-aging-metodi, jolla voidaan parantaa hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä ja saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia, jo yhdellä hoitokerralla.

Mikä on silkkilankakohotus?


Silkkilangat koostuvat fibroiini- ja serisiiniproteiineista. Tuotteiden arvokkaat ainesosat kapseloituvat pieniin nanosomihiukkasiin (TDN-teknologia) ja siten niillä on mahdollisuus murtautua ihon pH-arvon ja ihon läpi solun rakoja syvemmälle dermikseen.

Ensin hoidossa puhdistetaan iho, jonka jälkeen iho kuoritaan kevyesti. Kun iho on valmisteltu voidaan aloittaa silkkilankojen laitto. Silkkilankojen kohdat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Hoidossa käytetään omaa hieronta tekniikkaa, jolla seerumi ja silkkilanka saadaan imeytettyä ihoon.

Silkkilankakohotushoito on täysin kivuton, hellävarainen ja rentouttava. Ryppyjen vähentämisen lisäksi ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Iho kosteutuu ja ihon väri tasoittuu sekä heleytyy.


Mitä hyötyä hoidosta on?

  • Luonnollisen näköinen kohotus välittömällä vaikutuksella
  • Hallittu juonteiden ja ryppyjen täyttö
  • Ryppyjen vähentäminen
  • Huokosten vähentäminen
  • Lisääntynyt ihon kimmoisuus, uurteiden kohottaminen
  • Vähentynyt pigmentaatio


Silkkilankakohtus ei korvaa esim. botox tai mesolankahoitoja. Mutta jos se on täydellinen vaihtoehto niille jotka eivät halua neulalla tai veitsellä tehtäviä hoitoja. Silti sinulla on mahdollisuus kestävämpään ihonhoitoon sekä ihoa lähdetään hoitamaan sisältäpäin, jolloin ihosta tulee joustavampi,kiinteämpi ja se saa paljon kosteutusta.


Täydellisen tuloksen saamiseksi hoidossa kannattaa käydä 4x sarjahoidossa 7-10 päivän välein, jolloin hoito kestää 6-8kk. Sen jälkeen hoitoon voi tulla vaikka 6kk päästä tai silloin kun itsestä sille tuntuu. Sarjahoidossa meillä on myös kanta-asiakas etu jolloin saat myös 20€ lahjakortin!


Asiakas saa hoidon jälkeen kotihoitotuotteet, jota on käytettävä 24/h ajan. Kotihoitotuote tukee hoitoa ja antaa iholle riittävästi kosteutta. Hoitotuotetta saa käyttää niin pitkään kun sitä riittää.

Kysy lisää kosmetologiltasi!

Kotihoito-ohjeet löydät kotihoito osiosta!