Kasvohoidot

Beauty Rockersin hoitolasta löytyy kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin, Monipuoliset tuotteet ja hoidot takavaat sen että, jokaiselle iholle löytyy jotain. Kattavasta kasvohoitotarjonnastamme löytyvät:

  • Perinteisemmät sekä hemmottelevammat kasvohoidot, kuten ihonpuhdistus, timanttimikrohionta, ultraäänipuhdistus, täydellinen kasvohoito, 
  • Tehokkaammat kasvohoidot ovat: mikroneulaus, kemialliset kuorintahoidot, sekä silkkilankakohotus.
  • Sekä erikoisuutena myös ihana Esthemaxin kasvohoito, jossa tehdään kasvohoito vähän eri menetelmin. Käytämme siinä usemman naamion, joista 1 on jellynaamio.

Miten valitsen oikean kasvohoidon?

Jos et ole varma mihin kasvohoitoon sinun pitäisi tulla, suosittelemme sinua varamaan ajan meidän Perfect kasvohoitoon. Hoidon aikana kosmetologin kanssa on helppo keskustella sinun haasteistasi ja suunnitella jatkoa ihonhoidollesi.


Yleistä kasvhoidoista

Haluamme muistuttaa sinua, että 1 tai 2 kasvohoidolla tai hetkellisellä tuotteen käytöllä ei välttämättä synny muutoksia. Kasvohoito silloin tällöin on hyvä lisä meidän ihonhoitorutiineihin mutta kasvohoitokaan ei pelasta ihoa, jota on hoidettu huonosti.

Meidän ihoja on monenlaisia ja jokaisella on omat haasteet onko ne sitten juonteet, rypyt, arvet, pigmenttimuutokset, epäpuhtaudet tai muut ihon virheet. Usein meillä myös unohtuu se että useimmat iho ongelmat eivät vain tupsahda tulla yhdessä yössä, vaan ne ovat jopa vuosien tulosta. Tästä syystä niiden hävittäminen sieltä ei myöskään onnistu noin vain. Kasvohoidoissa ei myöskään voida poistaa kaikkea talia tai muistapäitä, eikä kasvohoito saa niiden tuloa loppumaan vaan niitä myös tulee kasvoille senkin jälkeen.

Arvet kasvoilla ovat myös monen haaste mutta emme voi luvata että joku tietty hoito kadottaa kaikki arpesi. Arpia voidaan yrittää hoitaa esim. mikroneulauksella, timanttihionnalla tai happokuorinnoilla. Useammat hoidot vaikuttavat varmasi positiivisella tavalla arpiin eivätkä ainakaan pahenna niitä. Mitä tuoreempina arpia aletaan hoitamaan, sitä paremmat mahdollisuudet niiden parantumiseen on vaikuttaa.

 Mistä sitten tiedät saatko tuloksia aikaan hoidolla? On vain tultava rohkeast  kokeilemaan hoitoja ja yleensä suosittelemme esimmäisen konsultaatio kerran jälkeen sarjahoitoja, koska pidemmällä yhteistyöllä voimme saada enemmän tuloksia. Eikä pelkkä kasvohoissa juokseminen riitä vaan on myös asiakkaana sitouduttava ihon kotihoitoon. Kun sinulle kosmetologi kertoo miten hoitaa ihoasi kannattaa olla avoimin mielin nimittäin ne vinkit ovat aina aidosti juuri sinun tarpeitasi varten annettu. Se että hoidat ihoasi myös kotona vaikuttaa ja sillä sinä teet ne vielä pitempi aikaisemmat tulokset.