Erilaisia kasvohoitoja laitteilla.

27.05.2021

Timanttihionta

- Tehokas kuorinta -

Timanttihionta sanana saattaa kuulostaa jopa pelottavalle ja voimakkaalle käsittelylle, mutta timanttihionta on ihoa puhdistava, tasoittava, uudistava, ja kirkastava kasvohoito menetelmä. Timanttihionnan avulla saat apua moniin iho-ongelmiin kuten laajentuneisiin ihohuokosiin, epäpuhtauksiin ja tukkeutumiin, pinnallisiin ryppyihin ja aknearpiin, pigmenttiläiskiin ja ihon sameuteen. Timanttihionta parantaa tehoaineiden imeytymistä ihoon, vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Se kirkastaa ihon jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jo yksi hoitokerta tuo huomattavia tuloksia, mutta suositteemme sarjahoitoa, jolloin saadaan pidempiaikaisia tuloksia.

Timanttihionnan jälkeen on hikoilua  vältettävä (sauna ja urheilu) vuorokauden verran. Hoitoa ei myöskään kannata ottaa aurinkolomaa edeltävästi, koska iho on kuorinnan jälkeen alttiimpi palamiseen. Muista siis käyttää korkeasuojakertoimellista aurinkosuojaa hoidon jälkeen ja vältä suoraa auringonpaistetta noin viikon ajan. Ihoa ei saa kuoria kotona viikkoon.

Timanttihionnan jälkeen iho on ihanan pehmeä, kirkas ja heleä. Iho voi punoittaa jonkin aikaa, mutta tämä menee itsestään ohi muutamien tuntien kuluessa. Timanttihionnan jälkeen ihoa tulisi kosteuttaa tehokkaasti.

Timanttihionnolla kuoritaan ihon pintaa käsittelemällä ihoa erilaisilla hoitopäillä. Nämä hoitopäät nostavat alipaineen avulla timanttipintaa ihoa vasten, jolloin kuollut ihosolukko irtoaa tehokkaasti.  Ammattilainen osaa säätää alipaineen sopivaksi ja valita sopiva hoitopään, jolloin timanttihionta sopii myös hiukan herkemmälle iholle.

 En suosittele timanttihiontaa hyvin ohut- tai herkkäihoisille, ja heille suosittelenkin ennemmin ultraäänikasvohoitoa.


Esteitä hoidolle:


Allerginen/atooppinen iho

Pustulat, luomet, akne

Voimakas couperosa

Herpesinfektiot

Sydänsairaudet (esim. infarkti)

Hoitamaton kilpisrauhasen vajaatoiminta

Akuutti diabetes

Erittäin ohut ja herkkä iho

Rikkoutuneet ihoalueet

Aknelääkitys (hoidon voi tehdä 6 kk lääkityksen loppumisen jälkeen)

Pahalaatuiset ihomuutokset

Psoriaasi

Herpes

SyöpäUltraäänipuhdistus

- Tehokas puhdistus -

Ultraäänihoito on yksi hellävaraisimmista syväpuhdistavista kasvohoidoista. Auttaa myös ihon uudistamiseen ja kirkastukseen, pigmenttiläiskien vaalentamiseen, kiinteyttämiseen ja kuivan ihon kosteuttamiseen. Tuloksia on selvästi nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ultraäänihoidolla saadaan tehokas syväpuhdistava ihonpuhdistus ja kuolleen ihosolukon poisto. Tali saadaan poistettua huokosista syvemmältä ja iho pääsee uudistumaan puhtaana. Ultraäänikasvohoito myös kiihdyttää ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja sitä myöden myös tehostaa ihosolujen uusiutumista. Auttaa myöskin akneen ja erilaisiin näppylöihin. 


Ultraäänipuhdistuksen jälkeen iho on huomattavasti kirkastunut ja terveemmän värinen. Parhaat tulokset saat tästäkin hoitomuodosta sarjahoidolla, silloin iho saadaan säännöllisesti puhdistetttua ja suurempia tuloksia alkaa näkyä.


Ultraäänipuhdistus perustuu ultraäänen ja veden yhteisvaikutukseen: ultraääni hajottaa veden molekyyleiksi värähtelyllä ja nämä pienet molekyylit pääsevät ihossa syvälle ihohuokosiin ja nostavat talin ihon pinnalle.


Esteitä hoidolle:

migreeni

epilepsia

sähköyliherkkyys

Raskaus

hyvin herkästi reagoiva iho

haavat/tulehdukset

märkivä akne

tarttuvat ihotaudit

roacuttan-kuuri ja voimakas taipumus couperosaan.

pahanlaatuiset ihonmuutokset

syöpä

sydämmen tahdistin

 asiakas, jolle on suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika).