PANDHY’ S Mineraalimeikkipohjat

01.06.2021

Miksi valita juuri PANDHY'SIN mineraalipuuteripohja?

 • Saat neljä tuotetta yhdestä tuotteesta, säästät aikaa ja rahaa.
 • Meikkipohja ei kuivata eikä ärsytä ihoa, joten se sopii erittäin hyvin myös kuiva- ja herkkäihoisille.
 • Meikkipohja ei sisällä mitään turhia täyteaineita esim. Bismuth Oxychloridea (ihoa ärsyttävä aine), talkkia eikä riisijauhetta (turhia ainesosia ilman pigmenttiä), savea (riippuen savesta, tukkii ja kuivattaa)
 • PANDHY' S™ tarjoaa useita erilaisia mineraalimeikkipohjia, jotka soveltuvat eri ihotyypeille ja mieltymyksille. Alkuperäinen mineraalimeikkipohjamme antaa hyvän peittävyyden ja kasteenraikkaan lopputuloksen. Mineraalimeikkipohja on puhtain ja luonnollisimman näköinen meikkipohja joka on saatavilla. Kun se levitetään säästeliäästi ja oikealla siveltimellä saat ihostasi virheettömän, mutta luonnollisen näköisen.

PANDHY' S™ mineraalimeikit

 • Ne eivät ole komedogeenisiä, eivätkä siis tuki huokosia.
 • Eivät sisällä öljyjä, silikoneja tai vahoja.
 • Mineraalimeikit on kehitetty korkealaatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista.
 • Ne ovat luonnollisesti säilyviä, täysin ihoa ärsyttämättömiä ja todella kestäviä.
  Mineraalimeikit ovat mikroskooppisia litteitä kiteitä. Nämä kiteet asettuvat iholle päällekkäin ja muodostavat hengittävän suojan joka suojaa ilmansaasteilta, tuulelta ja auringolta. Ne pysyvät niin hyvin että meikkiä tarvitsee todella harvoin jos silloinkaan korjailla.
 • Ei allergisen reaktion riskiä. Ei sisällä mitään täyteaineita kuten talkkia, väriaineita, karmiininpunaista tai vismuttioksikloridia. Mineraalit ovat inerttejä, joten ne eivät voi allergisoida eikä bakteerit voi elää niissä. Säilyvyys on todella paljon pidempi kuin perinteisessä kosmetiikassa. Ne sopivat hyvin rasvaiselle/akneiholle koska ne estävät bakteerien kasvua.
 • Aurinkosuoja (SPF) 20. Sinkki ja titanium antavat aurinkosuojan UVB, UVA JA URA - säteitä vastaan.
 • Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.
 • Ne ovat luonnostaa vedenkestäviä, eivätkä sotke tai lähde edes urheillessa.
 • Täydellinen, virheetön suoja iholle, jolla on akne tai ruusufinni. Ne sopivat myös käytettäväksi heti kemiallisen kuorinnan, laser hoidon, plastiikkakirurgisen toimenpiteen, mikroneulauksen jne. jälkeen. Dermatologit ja plastiikkakirurgit ympäri maailmaa suosittelevat sitä.
 • Ei ole testattu eläimillä.


Miksi minä olen todennut, että juuri tämä mineraalipuuteripohja on hyvä!

Ajattelin ennen että meikkivoide on ainut  ratkaisu minun ongelmiin meikissä, mutta olin väärässä. Nyt olen noin 7 vuotta käyttänyt kyseistä tuottetta ja olen myös testannut välissä muitakin vastaavanlaisia tuotteita. Siltikin olen palannut aina vanhaan ja toimivaan tuotteeseen, josta parempaa en ole vielä löytänyt.

Rakastan sitä kun pohja on peittävä ja kevyt sekä se sopii iäikkäälle ja nuorelle iholle. Liiketyössä itse tykkään myös että pohja on raikas ja ei tee ihoa tunkkaisen näköiseksi, mutta silti on nopea ja helppo työstää iholle. Itse käytän vain kahta sivellintä pohjan työstämiseen, isompi sivellin koko kasvoille ja pienien näppyjen, silmänalusten tai muiden pikku juttujen peittämiseen pientä sivellintä.

Se on ollut myös ihana huomata miten hyvin pohja pysyy kun käyttää oikeanlaisia tuotteita ja se on helppo korjata vain painelemalla ihoa esim. talouspaperilla tai puuterivipalla jos iho hikoaa. Eikä pohja lähde valumaan päivän mittaan kuumanakaan päivänä.

Itsellä myös iho on pysynyt parempana, kun iho hengittää eikä meikki tuki ihohuokosia. Meikkipohja toimii hyvin myös erilaisissa kuvauksissa ja sopii myös miehille.Laadukkaan mineraalimeikin tunnistaa hyvin lyhyestä ainesosaluettelosta, 

PANDHY'S™ meikkipohjan INCI.

Mica

- Lähes väritön mineraali, jota on maan pinnalla, antaa hehkuvan ja silkkisen hohteen tuotteille.

Titanium dioxides

- Mineraalinen mikropigmentti. Ihoa suojaava, tulehduksia estävä ja UV-säteitä heijastava. Tuotteita, jotka sisältävät titanium dioksidia suositellaan erityisesti herkkäihoisille.

Iron oxides -Rautaoksidi on luonnossa esiintyvä suola, joka antaa tuotteille voimakkaan ja pitkäkestoisen värin.

Ultramariinisininen

- Pigmentti

Ainesosat (INCI): Mica, Titanium dioxide, Iron oxides, Ultramarine blue, May contain: Zinc oxide